RESTAURANT IMPERIAL

Urmand binecunoscutul model dobrogean de mozaic etnic, ne-am propus ca la Restaurant Imperial sa imbinam bucatariile emblematice europene, asiatice si occidentale intr-un singur loc. In acest imperiu gastronomic ne dorim ca oaspetii nostri sa simta daruirea pe care o avem in a gati intr-un mod traditional, consacrat si aromat, dar in acelasi timp usor si mereu in schimbare.
Sub mirajul cald al brizei de vara, intr-o ambianta relaxata de vacanta cu vedere panoramica catre Marea Neagra si Lacul Belona, va asteptam sa descoperiti preparatele gatite cu maiestrie de catre bucatarii nostri in restaurantul turcesc, restaurantul italienesc, noua burgherie si in autoservirea cu preparate traditionale romanesti.
Daca sunteti iubitori de adana sau urfa kabap, cotlet de berbecut, doner, pide si lahmaçun insotite de sos de iaurt cu menta, va invitam sa le incercati la Restaurantul Turcesc situat la etajul 1 al Resturantului Imperial.
Celor pasionati de bucataria mediteraneana le transmitem ca Restaurantul Italienesc de la etajul 2 este alegerea ideala pentru ei si ii indemnam sa incerce varietatea de paste cu diverse tipuri de branzeturi si carne, pizza la cuptor cu vatra si salate asezonate cu ulei de masline si ierburi aromatice.
Recent inaugurata Burgherie de la nivelul 3 este destinatia tuturor oaspetilor indragostiti de gustul autentic american al unui burger de vita insotit de legume proaspete si murate, de ceapa caramelizata cu sos cocktail si nelipsitii cartofi wedges condimentati.
Pentru pauza dintre sesiunile de plaja, Autoservirea situata la parter va satisface gusturile tuturor clientilor nostri iubitori ai preparatelor traditionale romanesti.
Pentru informatii suplimentare si rezervari la aventurile culinare de la Restaurantul Imperial, va stam cu placere la dispozitie: 0764 001 430.

REZERVA ACUM

Apropierea de mare, ambianta, serviciile unice oferite de o echipa de profesionisti cu experienta, sunt cativa din factorii cu care va convingem sa luati o pauza de sanatate.