DESPRE
MIRAGE BEACH SPA HOTEL

Mirage…inseamna un farmec unic si o atractie irezistibila. Acestea sunt dezideratele pe baza carora compania Briza Marii Negre continua povestea de succes consolidata la Mirage MedSPA Hotel prin inaugurarea in anul 2021 a unei noi proprietati: Mirage Beach Spa Hotel.

Mirage Beach Spa Hotel, clasificat la 4 stele, este situat chiar pe esplanada Belona din statiunea Eforie Nord, la cativa pasi de plaja si la 15 minute de mers pe jos de zona centrala a statiunii. Scopul principal propus este acela de a oferi oaspetilor sai o experienta de neuitat prin servicii de cazare si restauratie la standarde internationale.

Cazarea se poate face fie in camerele cu vedere spre mare, ce ofera clientilor bucuria si senzatia unica a rasaritului de soare, fie in camerele cu vedere spre lacul Belona, unde imaginea apusului de soare creeaza un sentiment de tranchilitate de la finalul unei zile relaxante incununate de succes. In functie de anotimp, imaginea lunii luminand valurile Marii Negre sau reflectandu-se in luciul lacului Belona, este una memorabila.

Restaurantul Mirage Beach isi propune sa daruiasca aventuri culinare desavarsite clientilor sai prin preparatele traditionale romanesti si internationale servite intr-o ambianta relaxanta care ofera incantare si buna dispozitie celor care ii sunt oaspeti.

Pentru anul 2024, deschiderea centrului de sanatate Mirage Beach Spa va veni in completarea gamei de servicii oferite oaspetilor hotelului. Domeniul vast al tratamentelor de recuperare balneara se va imbina armonios cu cel al terapiilor wellness. Serviciile medspa de inalta calitate, care vor fi oferite de catre o echipa de profesionisti, impreuna cu tarifele accesibile, vor deveni elemente pe care contam pentru fidelizarea clientilor nostri.

Alte puncte de atractie turistica aflate in proprietatea  S.C. Briza Marii Negre S.R.L. sunt Mirage MedSPA Hotel si restaurantele Cherhanaua La Stuf, Terasa Litoral si Restaurantul Imperial, toate situate in Eforie Nord.

REZERVA ACUM

Apropierea de mare, ambianta, serviciile unice oferite de o echipa de profesionisti cu experienta, sunt cativa din factorii cu care va convingem sa luati o pauza de sanatate.